Schilderwerk

Zowel in de zomer als in de winter leveren we duurzaam schilderwerk, binnen en buitenshuis

Op het gebied van schilderwerk leveren wij een totaalpakket. Dat betekent dat wij met onze diensten het complete schilderwerk verzorgen voor binnen en buitenshuis Wij werken met hoogwaardige verfproducten die zorgen voor een duurzame dekking. Ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en blijven dus lang mooi.

Advies nodig?

Wij komen graag bij u langs om samen met u te kijken naar wat nodig is en wat past bij uw woning. Wij geven een persoonlijk kleuradvies en laten zien hoe die kleuren passen bij uw huis.

Onderhoudsplan

Schilderwerk is een belangrijk deel van onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Met het tijdig laten schilderen, kunnen problemen voorkomen worden. Het vervangen van kozijnen of deuren door houtrot bijvoorbeeld is een flinke kostenpost. Als u op tijd uw woning laat schilderen, bespaart u uzelf geld en ergernis! Schildersbedrijf van Zoomeren neemt u het onderhoud graag uit handen.

Schilderen, door weer en door wind, dus ook in de winter

Schildersbedrijf Van Zoomeren is zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden actief. In tegenstelling tot vroeger, kan er bijna het hele jaar door buiten geschilderd worden. Dat ligt met name aan de moderne verfsoorten, die van betere kwaliteit zijn en ook sneller drogen. Het moet wel vorstvrij zijn om buiten te kunnen schilderen. En schilderen in de regen zorgt niet voor het gewenste eindresultaat, daarom houden we de voorspellingen altijd goed in de gaten! 

Speciaal wintervoordeel

Vaak zijn de wintermaanden minder druk bezet en daar kunt u van profiteren. Binnenschilderwerk in deze maanden voeren wij uit tegen aantrekkelijke tarieven. Wij kunnen u goed adviseren over wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. SMS of mail ons voor het maken van een vrijblijvende adviesafspraak of vul hieronder het formulier in zodat we contact met u op kunnen nemen.

Hierbij ziet klik : ACTIE