Bedrijf

Mijn bedrijf

Schildersbedrijf van Zoomeren is een eenmansbedrijf met uitstekende vakman en 14 jaar ( 2006 - 2020) bestaan. Wij zorgen ervoor dat uw opdracht naar alle tevredenheid wordt uitgevoerd. Als professioneel bedrijf werken wij alleen met hoogwaardige producten van de bekende A-merken zoals Sikkens, Sigma en Boonstoppel.

Onderhoudsplan

Om achterstallig onderhoud te voorkomen, kunnen wij u ook een onderhoudsplan aanbieden. Met een onderhoudsplan voorkomt u onverwachte kosten en bent u verzekerd van piekfijn schilderwerk. Het gebeurt maar al te vaak dat mensen voor hoge onderhoudskosten komen te staan als gevolg van jarenlange verwaarlozing van het huis. Daarom bieden we u planmatig onderhoud aan, om te voorkomen dat u niet in een keer veel geld moet betalen voor het opknappen van uw huis.

Informatie over BTW

Wist u dat er op dit moment voor woningen ouder dan 2 jaar een speciaal BTW tarief van toepassing is? In plaats van 21% betaalt u slechts 9% Btw  

Dit tarief is van toepassing op particuliere huiseigenaren en andere, niet BTW plichtige partijen. En alleen geldig indien u de opdracht rechtstreeks aan onsverstrekt.
Ook huizenbezitters en woningbouwverenigingen kunnen hiervan profiteren.

Kortingen op ons reguliere tarief

Kwaliteit hoeft helemaal niet te duur te zijn. In de winter kunt u gebruik maken van interessante kortingen voor Binnenschilderen / Plafonds / Wanden / kozijnen/deuren / Behangen .

Indien u nieuwsgierig bent componeren wij graag een heldere offerte voor u. Deze kunt u onderaan de pagina aanvragen.

Schildersbedrijf van Zoomeren levert de volgende diensten

  • Onderhouden / nieuwbouw / VVE / Bestaan huis buiten schilderen.
  • Binnen schilderen
  • Glaszetten (enkel glas / isolatieglas)
  • Speciale behangen / Glasweefsel
  • kleuradvies
  • Houtrotreparatie
  • Latexspuiten